Kotimaahan toimitus alkaen 3,90 | Yli 50 euron tilaus noutopisteeseen ilmainen | Kotipaketti 11,90 ja 100 euron tilaukselle ilmainen!

Ohjeet ja ehdot

Palautusehdot

Etämyyntituotteissa on 14 päivän palautusoikeus. Jos joudut käyttämään oikeuttasi, ota yhteyttä kauppa@itkevakana.fi sopiaksesi tuotepalautuksen. Sekuntikellon kanssa emme tuota päivärajaa väijy, mutta oletamme kuitenkin että tuote on tutkailtu kohtuu ajan kuluessa, koska

  • Tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin vastaanottaessasi. Sovittaa saa, käyttää ei. Tuote pitää olla jälleenmyyntikuntoinen, auki revitty tuotepaketti ei sitä ole.

Reklamaatiot

Jos tuotteessa on virhe valmistuksessa, materiaalissa tai jotain niin otathan yhteyttä taas kauppa@itkevakana.fi. Näitä tilanteita oiotaan terveen järjen ja kuluttajapykälien rajoissa. Osalla tuotteista on myös joko maahantuojan tai kansainvälinen takuu.

Maksutavat

Checkout

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Toimitusajat ja tavat

Löydät toimitustavat täältä >

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Oy Itkevä Kana Ab
Jouko Kaarteenaho
Kenttätie 20 B22
90130 Oulu
www.itkevakana.fi
jouko.kaarteenaho@itkevakana.fi
Y-tunnus 2858458-9

Rekisterin nimi

"Kaikki Poluille" netti- ja tapahtumakaupan asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja asiakkaiden tehdessä ostoksia netti- tai tapahtumakaupassa, tai kun asiakas tekee kauppaan käyttäjätunnuksen.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on toimittaa asiakkaan tilaus perille sekä ongelmien ja yhteydenottojen ratkaiseminen.

Rekisterin toissijainen tarkoitus on uutiskirjeet postilistalle liittyneille ja muu markkinointi.

Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppaneiden hallinnoimille palvelimille, sopimuksen kirjoitushetkellä esimerkiksi Facebookille profiloitujen mainosten näyttämiseen.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteriin tallentuu kaikki, mitä ostotapahtumasta tai käyttäjätunnuksen luomisesta irti saadaan. Siis:

  • Asiakkaan nimi
  • Asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot
  • Asiakkaan tilaamat tuotteet ja niiden koot
  • Asiakkaan lisätietokentässä antamat tiedot
  • Käytetty toimitus- ja maksutapa
  • Lähetysten seurantatiedot

Tietojen luovutus

Tietoja ei käytetä suoramainontaan, ellei asiakas sitä ole erikseen pyytänyt.

Tietoja luovutetaan vain sellaiseen nettimainonnan kohdennustarkoitukseen, joka ei johda suoramarkkinointiin tai tietojen edelleenluovutukseen.

Kirjoitushetkellä luovutamme tietoja Facebookille, jossa tiedot ovat ainoastaan meidän mainostilimme käytössä.

Asiakas voi pyytää tietojensa poistamista rekisteristä, ja sen me myös teemme. Laki, perintätoimet tai avoimet laskut saattavat toki joskus muuttaa tilannetta.

Rekisterin suojaus

Rekisteri sijaitsee Shopifyn palvelimilla. Shopify on maailman suurimpia verkkkauppapilviä. Tietoturva ei toki ole sataprosenttinen, mutta varmempi kuin omilla satunnaisesti ylläpidetyillä palvelimilla.